Sedinte foto in studio

 
Sedinta foto de familie dupa cum ii spune si numele este despre frumoasa voastra familie la noi in studio. Fie ca doreste doar mami sau doar tati sa il insoteasca pe cel mic sau amandoi, sau chiar si bunicii, poate si vreo matusa... toata lumea este bine venita la sedinta foto cu cei dragi. Portretul familiei voastre, interactiunea voastra, stilul si legatura frumoasa sunt obiectivele noastre pentru aceasta sedinta.
 
Sedinta foto outdoor este una din preferatele noastre. Exista ceva special in fiecare anotimp, de aceea, ca fotografi de familie va propunem sa nu va lipseasca aceasta sedinta foto. Este despre voi bucurandu-va cu toata familia in natura de florile de primavara, de soarele verii, de culorile de toamna sau de fulgii de zapada. Voi alegeti, noi venim cu drag in orice anotimp sa ne jucam si sa va fotografiem afara in parc, la patinoar, pe plaja, in curti de palate, gradini botanice sau oriunde va inspira pe voi anotimpul. Toata familia este bine venita.
 
Sedinta foto acasa  este o sedinta foto extraordinar de frumoasa, diferita de cea din studio pentru ca are personalitatea caminului vostru. Indiferent ca este de maternitate sau cu copii mai maricei jucandu-se in camera lor, va fi o sedinta foto lifestyle si va avea atmosfera familiei voastre. Poate sa fie despre cum aratati voi in casuta voastra sau despre ce faceti voi acolo, fara sa tineti seama de noi, vom fi cat mai discreti posibil. Este o sedinta foto relaxanta, cat mai naturala in care voi va bucurati de familie, cu mic, cu mare.
 
Sedinta foto Smash the cake este o sedinta foto aniversara in studio la implinirea varstei de un an (chiar doi si trei). Decorul, recuzita si hainutele vor aminti de minunata varsta. Se fac fotografii si cu toata familia. Tortul, elementul de mare distractie de la sfarsit este optional, daca nu va place ideea se poate face sedinta foto si fara el. Conceptul sedintei il facem noi in functie de dorintele voastre.
 
Sedinta foto de Craciun este o traditie a studioului. Este o sesiune speciala, cu decoruri si concept pus la punct pana la cele mai mici detalii. In fiecare an facem o poveste noua de Craciun pe care cei mici o adora, ne batem cu bulgari, ii scriem lui Mos Craciun, mancam turta dulce sau impodobim bradutul. Toata familia se bucura de atmosfera de Sarbatoare cu care va asteptam , de minunatele fotografii si de cadourile unice personalizate pe care le cream cu grija, amintiri tocmai bune de pus sub brad celor dragi.
 
Sedinta foto de Paste este o mare bucurie pentru ca vesteste Sarbatoarea, dar si pentru ca are iz de primavara. Aducem primavara in studio, discret prin flori, aranjamente si culori dar si elemente specifice Sarbatorii de Paste. Cateodata asa de frumos ne bate soarele bland in fereastra studioului, ca ne mutam in decorul natural de primavara din parcul din apropiere. Nu uitam ouale rosii, este tare distractiv sa le caute cei mici in iarba.