Intrebari frecvente

De ce am nevoie de o cabina foto?
Daca iti doresti ca evenimentul tau sa fie unul cu totul special, noi suntem dornici sa imortalizam cele mai frumoase momente. Invitatii tai vor fi incantati de pozele haioase! Mai mult decat atat, pozele la minut raman o amintire unica de la evenimentul tau.
 
La ce tip de eveniment este recomandata cabina Foto de Poveste?
Noi recomandam cabina Foto de Poveste oricarui eveniment social, de la nunta sau botez, pana la zile de nastere sau aniversari speciale, petreceri pentru copii sau serbari la scoala sau gradinita, majorate sau banchete.
Daca esti reprezentantul unei companii, cabina Foto de Poveste poate fi inchiriata pentru lansarea unor produse, petreceri corporate sau team-building-uri.
 
Cate poze pot sa fac la evenimentul meu?
Numarul de poze este nelimitat. In functie de numarul de ore contractate, cabina Foto de Poveste realizeaza fotografii pe toata durata evenimentului tau.
 
De ce sa ne alegi pe noi?
Pentru ca vei fi tratat cu profesionalism, seriozitate si dedicare totala din partea echipei. Mai mult decat atat, vei avea parte de un echipament de ultima generatie, recuzita diversa, care garanteaza realizarea unor momente haioase, si cel mai scurt timp de printare a pozei, de doar 10 secunde. Pozele la minut pot fi personalizate cu un template ales de tine si vei primi toate pozele de la eveniment pe suport electronic.
 
Cat costa sa inchiriez cabina foto?
In functie de tipul evenimentului tau, iti stam la dispozitie cu pachete standard sau putem crea un pachet personalizat pentru evenimentul dvs. Mai mult detalii despre pachete, gasiti pe pagina Servicii.
 
Cum pot sa rezerv cabina Foto de Poveste?
Poti sa ne contactezi la numarul de telefon 0755 503 172, pe adresa de email contact@fotodepoveste.ro sau direct din formularul de contact de pe site.
Nu uita sa ne cauti pe Facebook pentru a ne imprieteni.